Snabbanalys

Expo – Miljötänk krymper tidningen

Ett besök på Wan Ifra-konferensen är en slående spegling av hela den tidigare tidningsbranschen, numera mediebranschen. Det som för några år sedan var ett hav av utställare ryms nu i en mycket mindre del av utställningshallen. Men det finns fortfarande nyheter, tips och tankar som är värda att ta till sig rapporterar Svenåke Boström från Wien där Ifra-Expo pågår just nu.

Därför ska du testa Medievärlden Premium!

Du sparar tid. Effektivt paketerad nyckelinformation gör dig snabbt uppdaterad. Vi har koll på branschens viktigaste frågor och rapporterar när det händer något nytt inom dessa.

Du sparar pengar. Vi sköter er omvärldsbevakning så att ni slipper lägga resurser på det inom organisationen. Vårt fördjupande material ger ett bra beslutsunderlag.

Du får ett försprång. Du vet vad som händer och du vet att du inte missat något viktigt. Utan tjänsten riskerar du att gå miste om viktig information. Kunskaper konkurrenterna kan ha tillgång till.

Du får olika perspektiv. Genom att vi samarbetar med en rad ledande experter kommer det alltid finnas olika angreppssätt på de viktigaste frågorna. Läs mer om våra experter.

Vi har bevakat mediebranschen i många år vilket gett oss en erfarenhet och ett kontaktnät som gör att vi kan publicera nyheter om affärer som ännu inte offentliggjorts.