Mediepolitik

Analyspaketet Mediepolitik

För dig som behöver specialbevakning och fördjupande analys

Mediepolitiken är hetare än någonsin. Just nu är nästan alla viktiga frågor uppe i luften. Det innebär både att osäkerheten om vad som kommer att gälla är stor – och att det finns chans att påverka för den som vill vara proaktiv. Därför lanserar Medievärlden Premium tillsammans med Anders Ahlberg ett specialpaket med exklusiv bevakning och analys av mediepolitiken i Sverige, Norden och EU.

Det här är vad du får:

Minst fem Analyspaket under de kommande sex månaderna som i första hand skickas ut vid större nyhetshändelser. Varje paket inleds med en fördjupande snabbanalys av den mest brännande mediepolitiska frågan. Sedan följer en omvärldsbevakning av vad som hänt inom de viktigaste mediepolitiska frågorna i Sverige, Norden och Europa.

Frågor som vi kommer att bevaka:

 • Digitalmomsen
 • Public service 
 • De statliga stödsystemen
 • Politikerna vs Facebook och Google
 • Annonser för spel och alkohol
 • Lagstiftning kring personlig integritet och kameraövervakning

Därför ska du testa tjänsten:

 • Du sparar tid. Effektivt paketerad nyckelinformation gör dig snabbt uppdaterad. 
 • Du sparar pengar. Vi sköter er omvärldsbevakning av mediepolitiken så att ni kan lägga resurser på annat. 
 • Du får ett försprång. Du vet vad som händer och du vet att du inte missat något viktigt. Inte minst gäller det bevakningen av våra nordiska grannländer där förutsättningarna är likartade men politiken tagit olika vägar.
 • Du får ett redskap för att kunna påverka. Politiken är en öppen process och mediepolitiken har sällan eller aldrig haft så många öppningar som just nu.    
 • Du får exklusiv information. Medievärlden och Anders Ahlberg har bevakat mediebranschen i många år vilket gett oss en erfarenhet och ett kontaktnät som gör att vi ofta vet vad som händer innan det offentliggörs. 

Vi är övertygade om att du som behöver ha koll på mediepolitiken kommer att få stor nytta av tjänsten. Anmäl dig genom att klicka på denna länk eller på knappen nedan. Du kan också ringa oss på 070-3733360.

Priset är 2 500 kronor för sex månader. Då ingår minst fem paket som i första hand skickas ut vid större nyhetshändelser. Du som abonnerar på Medievärlden Premium får 30 procents rabatt och betalar endast 1 750 kronor. 

ANMÄL DIG HÄR

/Axel Andén, chefredaktör och ansvarig utgivare för Medievärlden Premium och Anders Ahlberg, redaktör för Analyspaketet Mediepolitik


Därför ska du testa Medievärlden Premium!

Du sparar tid. Effektivt paketerad nyckelinformation gör dig snabbt uppdaterad. Vi har koll på branschens viktigaste frågor och rapporterar när det händer något nytt inom dessa.

Du sparar pengar. Vi sköter er omvärldsbevakning så att ni slipper lägga resurser på det inom organisationen. Vårt fördjupande material ger ett bra beslutsunderlag.

Du får ett försprång. Du vet vad som händer och du vet att du inte missat något viktigt. Utan tjänsten riskerar du att gå miste om viktig information. Kunskaper konkurrenterna kan ha tillgång till.

Du får olika perspektiv. Genom att vi samarbetar med en rad ledande experter kommer det alltid finnas olika angreppssätt på de viktigaste frågorna. Läs mer om våra experter.

Vi har bevakat mediebranschen i många år vilket gett oss en erfarenhet och ett kontaktnät som gör att vi kan publicera nyheter om affärer som ännu inte offentliggjorts.